Tehlike saçan binaların yıkımına başlandı

Batman’da, metruk ve yıkılmaya yüz tutmuş eski ve madde kullanıcıların mekânı haline gelen binaların yıkımına başlandı.

Batman’ın birçok mahallesinde yıkılmaya yüz tutmuş ve sahipleri tarafından kullanılmayan eski mekânların esrar ve fuhuş sektöründe kullanıldığı iddiaları üzerine yapılan haberler yetkilileri harekete geçirdi.

Bahçelievler Mahallesinde “Hilalevler” diye adlandırılan, Kudret Cami yakınında yıkılmaya yüz tutmuş eski bina ile Akyürek Mahallesinde bulunan eski TCDD lojmanları madde kullanıcıları ve fuhuş yuvası haline gelmişti.

Madde kullanıcıların mekânı haline gelen binanın yıktırılmasına sevindiklerini dile getiren Bahçelievler Mahalle sakinlerinden Celal Gülmez, “Esrarcılar, tinerciler gelip bu binada takılıyordu. Madde kullanıcıları çevreye zarar veriyordular. Bu tehlikeyi yıktılar. Bu şekilde çevreye ve mahalleye bir faydası oldu. Katkısı olanlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bahçelievler Mahallesinde yıktırılan metruk binalar gibi kullanılan binalarında olduğuna dikkat çeken Adil Budan, “Bu mahalledeki metruk binaların olması mahallede huzur bırakmıyordu. Bu binanın yıktırılmasına sevindik. Bu binada her pislik yapılıyordu. Biz bu tür yapılara karşıyız.” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler