TEKSİAD’tTAN YARDIM SEFERBERLİĞİ

TEKSİAD’tan yardım seferberliği

Batman’ın en güçlü ve aktif STK’larından olan Batman TEKSİAD organizasyonu ile Diyarbakır, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Hatay ve ilçelerine deprem bölgesine insani yardım ve yanı sıra tıbbi malzeme gönderdi.
 
Depremin ilk günü Diyarbakır’a 500 battaniye, Polar ve ekmek ihtiyacını karşılayan TEKSİAD diğer deprem bölgelerine ise içinde su, ekmek, süt, çocuk maması, bezi, medikal ve ilaç malzemesi bulunan 32 araçlık yardımı ulaştırdı.
 
32 ARAÇLIK YARDIM ULAŞTI
 
TEKSİAD Başkanı Halil Yaşar yapığı açıklamada “TEKSİAD ve ailesi olarak 32 yardım aracımız belirtmiş olduğumuz il ve ilçelerinde organize ederek kendi kadromuzla depremzedelere ulaştırmak üzere yola çıkardık. TEKSİAD olarak illere göndermiş olduğumuz araçlarla orada zor durumda kalan aileler bu araçlarla ilimize getiriyoruz. 1000 aileye konaklama yardımı yapılacağını söyleyen Başkan Yaşar, çalışmalarımız merkezimizde birçok meslek mensubumuzun katilimi ile devam etmektedir. 
 
Böyle bir günde, herkesin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Bu deprem hepimizin yüreğinde derin yaralar açtı. Bizde TEKSİAD ailesi olarak depremde zarar gören vatandaşlarımıza bir nevide olsa destek olmak için bütün üyelerimizle seferber olduk” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler