TEZDİĞ’İN “OBJEKTİF” ZİYARETİ

Türk Kızılay merkez yönetim kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ gazetemizin Yazı işleri Müdürü Yüksel Çiftçi ile görüşerek, yurt içi ve yurt dışında ki, Kızılay çalışmalarını aktardı.

Sabahattin Tezdiğ “ Gerek yurtiçi, gerekse yurt dışında ramazan ayı boyunca 10 milyon insan olmak kaydıyla yurtiçi ve yurt dışında bulunan ihtiyaç sahipleri ailelere  1 aylık gıda dağıtımı yapıldı.”

KIZILAY  YURT  İÇİ  VE  YURT  DIŞINDA DA  AKTİF

    Kızılay  Yönetim Kurulu Üyesi Tezdiğ ,açıklamalarının devamında “ 35 Ülkede ,  Suriye, balkanlar, Afrika gibi ülkeler olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşıldı.   Yurt içinde 81 il , 950 ilçe de, şubelerimizce tespitleri yapılan ihtiyaç sahiplerine gıda, fitre, zekat, giysi, vs. yardımlar ramazan boyunca yapıldı.

Ramazan ayından sonrada  ihtiyaç sahibi ailelere Kızılay olarak ulaşmaya ve yardım etmeye devam edeceğiz.”dedi.

598 AİLEYE NAKDİ YARDIM YAPILDI

Batman ilinde 598 ihtiyaç sahibine nakdi yardım yapıldığını ifade eden Tezdiğ, Bu kapsamda  ramazan ayı içerisinde 4 Bin aileye gıda kolisi ve kurban kumanyası ulaştırıldı.

Bununla birlikte batman belediyesi ile protokol kapsamında  ramazan ayı boyunca her gün ortalama 10 bin kişiye ücretsiz iftar yemeği dağıtıldı.” Dedi  ESİLA ZEYNEP GÜZEL

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler