"TOPLUM DAHA FAZLA MAĞDUR EDİLMEMELİ"

‘GELDİĞİMİZ NOKTA ACI VERİCİ’

Batman'da faaliyet gösteren 6 siyasi parti il başkanı bir araya gelerek ülkenin son dönemlerdeki aşırı fiyat artışı ve elektrik ile doğalgaz faturalarının yüksek meblağları masaya yatırıldı.
 
CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Demokrat Parti Batman İl Başkanı Ahmet Güneş, Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Gelecek partisi İl Başkanı Abdülbaki Polat, İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik ve Covid olduğu için Saadet Partisi İl başkanı Mustafa Yıldız’ın yerine toplantıya katılan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Emin Şık, sorunları tartıştı.
İlki Gelecek Partisi'nin ev sahipliği ile düzenlenen toplantıların her ay farklı bir il başkanının ev sahipliğinde yapılması kararı alındı. Siyasi parti temsilcileri, yüksek enflasyonla mücadele edeceğini belirten hükümetin elektrik, yakıt ve doğalgaza getirdiği zamlarla milletin belini doğrultamayacağını belirttiler. Siyasi parti temsilcileri, hükümetin artık yönetim konusunda zaafiyet içerisinde olduğu, bu süreci yönetemediği ve en yakın zamanda bu iktidarın erken seçim kararı alarak toplumu daha fazla mağdur etmemesi adına erken seçim kararı almasını beklediklerini söylediler. Siyasi parti temsilcileri, “Dünya liderliği iddiasıyla yola çıkan bu iktidarın, halkımızın her kesimini zorda bırakan ve sosyal devlet anlayışı gereği insanların en temel ihtiyacı olan elektrik faturalarını bile ödeyemeyecek duruma getirmeleri acı verici bir durumdur” dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler