TRAFİK EĞİTİM PARKI MÜJDESİ

BATMAN’A TRAFİK EĞİTİM PARKI MÜJDESİ

Batman Valisi Hulusi Şahin, son derece kapasiteli ve geniş güzel bir trafik eğitim parkını Batman’a kazandıracaklarını dile getirdi.

Öğrencilere teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verilmesini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliği protokolü çerçevesinde oluşturulan mobil trafik eğitim tırı, Batman'a geldi.  Valilik önünde düzenlenen etkinliğe Vali Hulusi Şahin,İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya  ve öğrenciler katıldı. Batman valilik bahçesi oto parkında konuşlanan Tır mobil aracında  trafik eğitimi gören öğrenciler, trafik işaretlerinin yer aldığı alanda ise polis eşliğinde akülü araç kullandı. Öğrencilere tır içerisinde trafik kuralları ile trafikte dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin bilgi verildi.

Etkinlikte konuşan Vali Şahin, İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda İl Özel İdaresinin kaynaklarından yararlanarak  bir trafik eğitim parkı yapımına  en kısa sürede başlanacağını ifade ederek ihale sürecinin başladığını söyledi. Böylelikle gezici tırların yapmış olduğu hizmetleri  365 gün verebileceklerini aktaran Şahin, trafik eğitim parkının yerinin Esentepe okullar bölgesinde bulunan  Karabağ parkının  yanında olacağını anlattı.  Şahin, Son derece kapasiteli ve geniş güzel bir trafik eğitim parkını Batman’a kazandıracaklarını dile getirerek Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma trafik timlerinin her türlü faaliyetlerini bu piste yapabileceğini sözlerine ekledi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler