TRT KÜRDİ FUTBOLA HEYECAN KATTI

TRT Kürdi Bölge Futboluna Heyecan Getirdi

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren TRT kürdi TV spor programları ve naklen canlı olarak yayınlanan maçlar bölge futboluna büyük bir heyecan getirdi. 
 
Sporseverlerin ilgiyle takip ettiği ve özellikle bitme noktasına gelen bölge futbolunu maçlarını canlı olarak yayınlanan TRT kürdi bölge insanların gönlünde taht kurdu.
 
Koordinatörlüğünü Kemal Gümüş haber ve Spor müdürlüğünü Gülabi Eryaman’ın yaptığı TRT kürdi maç yayınlarında tecrübeli spiker olan Sinan Şaşmaz, Remzi Şener ve 30 yıldır bölgede gerek yöneticilik gerek TV programcılığı ile sporun her alanında görev yapan Kudbettin Barlak yaptığı yorumlarla maçlara renk katıyor.
 
 
Yılmaz Bay yönetimindeki  Dema futbol spor programında yorumcu Saffet Azbay , Murat Yiğiter bölge futbolunu ele alırken Kada Futbole  programında ise Sinan Şaşmaz yönetiminde Mehmet  Gönülaçar’ın yorumuyla Süper Lig ve 1.lig takımları masaya yatırılıyor. 
Yapılan canlı yayınlar ve spor programlarıyla sporseverlerin vazgeçilmezi olan TRT Kürdi, aynı zamanda alt liglerin tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. TRT kürdi spor programlarının sezonun ikinci yarısı için tekrar aynı heyecan ve şevkle izlemek istediklerini belirten sporseverler TRT Kürdi ailesine teşekkür ettiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler