TUNÇ ‘SIRALAMANIN BİR ÖNEMİ YOK’

FIRAT TUNÇ ‘SIRALAMANIN BİR ÖNEMİ YOK’

AK Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç, sorumluluğunun farkında olduğunu belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde gece-gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
 
AK Parti Batman Milletvekili aday listesinin 5’nci sırasında yer alan Tunç, “Listede hangi sırada yer almamızın bir önemi yok, tüm aday arkadaşlarımızla 14 Mayıs sabahına kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi. AK Parti Batman 5. sıra Milletvekili adayı Fırat Tunç, Batman listesinin seçimlerde büyük bir özveri ile çalışacağını belirten Fırat Tunç, “Batmanlı bir genç olarak ilk kez adım attığım siyasette Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühünü almak benim için büyük bir onurdur” dedi. Tunç, ''Batman listesinde bir gencin yer alması, Cumhurbaşkanımızın gençlere olan güveninin de bir örneğidir.
 
Tarihi bir seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği ‘Türkiye Yüzyılı’ şiarıyla 14 Mayıs’a coşkuyla hazırlanıyoruz. Partimizin seçim beyannamesini harfiyle yerine getirerek, kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Batman’ın ve gençlerin beklentilerini çok iyi bilen biri olarak partimizin ortaya koyduğu vizyonu petrolün başkentine tüm inancımızla yansıtacağız. Seçimin en iddialı partisi olarak milletimize kendimizi her zamanınkinden daha iyi anlatacağız.
 
Ayrıca bu süreçte dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımız ile parti teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Gün, Batman için her zamanınkinden daha fazla çalışma günüdür'' ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler