TURAN "HAVAALANINI DA KAPATIN"

TURAN "BATMAN'I İLÇE YAPIN"

Turan “Batman’ı tekrar eskisi gibi ilçe statüsüne kavuşturup, havalimanını da kapatın” dedi.
 
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, kentin her alanda olduğu gibi uçak seferlerindeki yetersizliklerden dolayı sert tepki gösterdi.
Turan “Batman’ı tekrar eskisi gibi ilçe statüsüne kavuşturup, havalimanını da kapatın” dedi.
 
Batman’ın sahipsiz bir kent olmadığını göstermek için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan; “THY yolları Müdürlük statüsünü şefliğe çevirdi. Batman sadece Ankara ve İstanbul’dan ibaret değildir. Açıldığı günden beri kamuoyu ve Batman halkı olarak İzmir, Antalya, bursa ve büyükşehirlere uçak seferlerinin yapılması için adeta yalvarıyoruz. Bırakın yeni seferler eklemeyi, mevcut seferler bile yarı yarıya düşürülüyor. Uçak seferleri keyfi olarak düşürülmesine rağmen açıklama bile yapılmıyor. Bütün seferlerin doluluk oranı %100’lere varmasına rağmen birileri başını kuma gömmüş ve seyirci kalıyor.
 
Yanı başımızda Siirt, Mardin ve Diyarbakır ilinden uçaklar bile çoğu zaman dolmuyor. Bizde bu kadar talep varken, yetkililerin sessiz kalması bu halka adeta ihanettir. İlin vekilleri, Valisi, Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, STK’lar, Oda’lar, basın ve kentin tüm dinamikleri bu durumdan rahatsız olmasına rağmen bir adım atılmıyor. Herkes bireysel çıkarının peşine düşmüş. Kimse taş üstüne taş koymayıp birde köstek oluyor. Batman havalimanını kapatın bizde sizde kurtulalım. Yarın seçim zamanı olduğu zaman halkın karşısına hangi yüzle çıkacaksınız. Bırakın bir ilin alması gereken hizmeti, ilçeler kadar hizmet görmüyoruz. O zaman bizi belde statüsüne alsınlar. Artık yeter yeter” diye sert tepki gösterdi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler