TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ

TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun katılımıyla ‘Mükellef grupları ve dijital dönüşüm çalışmalarının muhasebe mesleğine etkileri’ konulu seminer düzenlendi. 
 
TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu'nun yanı sıra, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Denetleme Kurulu üyesi Erkan Azizoğlu, Güneydoğu Anadolu platform başkanları ve Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası (SMMMO) Başkanı Hayrettin Başaran ile Batmanlı mali müşavirler katıldı.
 
“COVİD-19 SÜRECİNDE ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”
 
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, pandemi döneminde ekonomiye ciddi katkılar sunduklarını söyledi.  Kartaloğlu “bu süreçte mali sistemin sürdürülebilirliğini sağladık. Hep şunu söylüyoruz, eğer mali müşavirler olmasaydı, belki de çok büyük sıkıntılar yaşanacaktı. Elbette devletimiz tarafından da çok önemli destekler sağlandı. Bunlar kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin desteği gibi çok önemli desteklerdi. Bunların hayata yansımasında, insana dokunmasında mali Müşavirler in doğrudan rolü oldu. Dolayısıyla her dönem olduğu gibi bu dönemde de çok büyük katkılar sunduk"
 
BAŞARAN “BİRLİKTE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”
 
Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ise ülkemizde ve dünyada ekonomik sıkıntıların yaşandığını söyledi.  Başaran," Ama biz el ele verirsek beraber çalışırsak doğruyu kendimize yok gösterip, doğrunun etrafında toplanıp el birliğiyle beraber çalıştığımız zaman bu problemlerin üzerinden geleceğimize inanıyoruz. Meslek camiamızın da sorunları var. Bunları da yine biz oda başkanlarımızla, üst birliğimiz TÜRMOB ile beraber bu sıkıntıları el ele dile getirip çözüme kavuşturacağız" dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler