UNUTULAN EŞYALAR

OTOBÜSTE UNUTULAN EŞYALAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Batman Belediyesi, şehir içi otobüslerinde unutulan eşyaları bir araya getirerek sahiplerinin gelmesini bekliyor. Eşyaların türü görenleri şaşırtırken, ürünler arasında adeta yok yok.
 
Para cüzdanından gözlüğe, saatten telefona, nüfus cüzdanından kredi kartları, kurum kartları ve banka kartlarına, kaşkol, bere, çanta, ney (üflemeli çalgı), plaket, şemsiye, ruj, şarj aleti, telsiz, tespih, ayakkabı, seccade ve kep unutulan ürünlerden sadece birkaçı…
 
Batman Belediyesi otobüslerinde vatandaşların bir anlık dalgınlıkları sonucu unuttukları eşyalar Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan otobüs durağındaki depoda saklanıyor. ‘Bulunmuş Eşya Yönergesi’ doğrultusunda hareket eden Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, buluntu eşyaların sayım ve tespitini yaptıktan sonra sahibi gelinceye kadar özel bir yerde muhafaza ediyor. Eşyalarını unutan vatandaşlar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki otobüs durağına bizzat giderek veya 0 488 221 27 17 numaralı telefonu arayarak unuttukları eşyalar hakkında bilgi alabilirler. Otobüste unutulan ürünler ile ilgili hangi güzergahtaki otobüse hangi saatler arasında bindiklerini söylemeleri yeterli.
Otobüslerde güvenlik amaçlı bulunan kameralar sayesinde eşyanın ve sahibinin tespiti yapılabiliyor. Ardından ürünler sahiplerine tutanakla teslim ediliyor.
 

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler