VALİ CANALP "BORÇ ERİTEREK İŞ YAPTIK"

Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptık. İcraatlarımız ortada.

Hilal mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, son günlerde belediyenin borçlarıyla ilgili iddialara cevap verdi. Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Enerjimizi cahillere harcıyoruz” dedi.
 
 
“BORÇ GELİRE GÖRE HESAPLANIR”
 
Hilal mahallesindeki Salih Mutlu Taziyeevi’nde sakinlerle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle muhtarı Resul Karakuş’un da bulunduğu toplantıda sorun ve talepleri dinledi. Belediyenin borçlarıyla ilgili açıklamada bulunan Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Borcu kimin yaptığını bilin sonra konuşun. Bizim bütün zamanımızı ve enerjimizi cahillere harcıyoruz. Lüzumsuz insanların hiçbir iddiasına pabuç bırakmayacağız ve taviz vermeyeceğiz. Karşılığını her zaman vereceğiz” dedi. Bu arada yeni otobüs alımlarına değinen Canalp, Kasım ayı içerisinde 5 adet körüklü otobüsü daha hatlarına katacaklarını kaydetti.
 
 
“17 MAHALLEMİZDE BESİCİLİK YAPILIYOR”
 
Kanalizasyon tıkanıklıklarıyla ilgili sorunlar üzerine değerlendirmede bulunan Vali Canalp: “Batman’da maalesef çok fazla sayıda mahallemizde hayvancılık yapılıyor. Hayvancılık köyde yapılır, il merkezinde hayvancılığın bu kadar hem de bir mahallemizde değil iki mahallemizde değil, 17 mahallemizde bu şekilde hayvancılık faaliyeti var. Batman’da beş yeni endüstriyel alan yapacağız. Bunlardan üç tanesi OSB olacak, iki tanesi de küçük sanayi tarzında olacak. Bunları yaptığımız zaman bunun sonuçlarından bir tanesi ne olacak? İnsanlar artık şehir merkezinde hayvancılık yapmak zaruretini de hissetmeyecekler kendilerini. Gerçek işleri olacak. Yani şehre yakışır şekilde şehrin işlerinde çalışmaya başladıkları zaman düzenli her ay gelirleri olduğu zaman sosyal güvenceleri olduğu zaman hayvancılıkla geçimini sağlama ihtiyacı kalmayacak” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler