Vali Canalp “Huzurun teminatı Polis teşkilatı”

Vali Canalp “Huzurun teminatı Polis teşkilatı”

Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Polis Haftası vesilesiyle Valiliğimiz ve Batman Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen iftar programında, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan yöneticileri, polis memurları ve ailelerini ağırladı.
 
Polis memurları ve ailelerini kapıda karşılayan Vali Ekrem Canalp, Polis Haftasını kutlayarak, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
 
İftardan sonra bir selamlama konuşması yapan Vali Canalp, “Bugün burada eğer millet olarak huzur içerisinde bir ramazan geçirebiliyorsak 81 vilayetin 81’inde de insanlarımız huzuru iliklerine kadar hissedebiliyorsa bu polisimizin, askerimizin, jandarmamızın ve korucularımızın hepsinin fedakarlıkları ve şehitlerimiz sayesindedir. Bizler hepimiz şuna içtenlikler inanıyor ve her zaman haykırıyoruz; eğer bir gün bu millet için, bu devlet için icap ederse hepimiz ruhumuzu da ve canımızı da bu aziz millet için feda etmeye hazırız. Burada bu aziz millet için bu devlet için canlarını feda etmiş olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” diye konuştu. 
 
 
 
VALİ’DEN MÜDÜR KIRAÇ’A PLAKET
 
Konuşmanın ardından İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Vali Canalp’a emniyet teşkilatına vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim ederek, teşekkür etti.
 
EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ BATMANDAYDI
 
 
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Batman’a geldi. İncelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Ekrem Canalp’ı ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Aktaş’a, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da eşlik etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler