VALİ CANALP’TAN GERCÜŞ’E İNCELEME ZİYARETİ

VALİ CANALP’TAN GERCÜŞ’E İNCELEME ZİYARETİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp,  Gercüş ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulunarak, ilçede yürütülen hizmetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
 
KAYMAKAM ÖZTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
Gercüş Kaymakamlık görevine yeni atanan  Kaymakam Muhammed Öztaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Canalp, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kendisine başarılar diledi.
Kaymakamlık makamında, Kaymakam Öztaş ile bir süre görüşen Vali Canalp, ilçede yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
 
İLÇE BELEDİYESİNE ZİYARET
 
Daha sonra ilçe belediyesini ziyaret eden Vali Canalp, İlçe Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ile bir araya gelerek, belediye tarafından yürütülen hizmetler hakkında kendisinden bilgi aldı.
 
ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ 
 
Belediye ziyaretinin ardından ilçe esnafını ve pazar yerini ziyaret eden Vali Canalp; esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
 
ULAŞ VE YAKITLI KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ 
 
İlçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından ilçeye bağlı Ulaş ve Yakıtlı köylerini ziyaret eden Vali Canalp, köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
İlçe ziyaretinde Vali Canalp; İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Abidin Ertaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Muhammed Şah Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat eşlik etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler