VALİ ŞAHİN “ŞEHİTLERİMİZE LAYIK İŞLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

VALİ ŞAHİN “ŞEHİTLERİMİZE LAYIK İŞLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Valiliği tarafında Şehit Yakınları ve Gaziler onuruna verilen iftar programında şehit yakınlarını ve gazileri ağırladı.
 
 
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, iftar programına katılan şehit yakınlarıyla ve gazilerle bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinlediler.
Yemekten sonra Şehit Yakınları ve Gazilere hitap eden Vali Şahin “Valilik olarak ilk iftarımızı şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve ailelerine vermek istedik. Çünkü biz sizlerle bir aileyiz. Ailemizin en hakiki fertleriyle ilk iftarımızda bir arada olmak istedik. Şehitlerimize layık işler yapmaya çalışıyoruz. Böylece ay yıldızlı al bayrağa layık insanlar olarak bu topraklarda yaşamak istiyoruz. Biz Batman’da biliyoruz ki, siz kıymetli şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri var oldukça, ay yıldızlı al bayrak hiçbir zaman mahzun olmayacak. Sizlerin varlığı; bayrağımızın, devletimizin ve varlığımızın en büyük temelidir. Ailenizin bir ferdi olarak her zaman sizin yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Bu akşam sizlerle birlikte iftar açan tüm bürokratlarımız, kamu kurum yöneticilerimizin hepsinin ailenizin birer ferdi olduğunu unutmayınız. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere hizmet etmek hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.
 
Konuşmasının sonunda Vali Şahin, katılımlarından dolayı başta şehit yakını ve gaziler olmak üzere herkese teşekkür etti.
 
İftar programına, Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kamu kurum yöneticileri, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler