Vergi ödemesinde son gün 31 Mayıs

Batman Belediye Başkanlığından yapılan duyuruda, 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergisi ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğu hatırlatıldı.

Batman Belediyesi, İlan Reklam Vergisi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine faiz yükü ile karşılaşmaması için vergilerini son ödeme günü olan 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimi saatine kadar 2018 yılı 1. taksitini ödemeleri gerektiği belirtildi.

 

Yapılan açıklamada 31 Mayıs 2018’e kadar tüm veznelerde ödemelerini yapabilecek olan mükellefler, hafta sonuna denk gelen 12-13 ve 19-26 Mayıs tarihlerinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında Batman Belediye Başkanlığı hizmet binasında bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinde ödemelerini yapabilecekler.

 

Vatandaşlara İlan Reklam Vergisi ile Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde her türlü ödeme kolaylığı sunulduğunun belirtildiği açıklamada ödemelerin Halkbank, Yapı Kredi, Albaraka, Kuveyt Türk, PTT, İş Bankası, Türkiye Finans, Akbank, Vakıfbank ve internet bankacılığı aracılığı ile yapılabileceği de açıklandı.

 

Belediyenin internet sayfasında https://webportal.batman.bel.tr/web/guest/70 linkinden de ödemelerin gerçekleştirebileceğinin altı çizilirken, bir sorun ile karşılaşılması halinde Batman Belediyesi hizmet binasına gelerek ya da 04882132759 (dahili 1036) numaradan Batman Belediyesi'ne bağlı tahsilat şubelerine ulaşabilecekleri belirtildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler