“Yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret edeceğiz”

“Yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret edeceğiz”

Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret etmek gerektiğini kaydetti.
 
Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle kurumları ziyaret etti. Batman Milletvekili Ramanlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile Destek Merkezi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi. Kurum ziyaretleri kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ADEM ve aşevini ziyaret eden Ramanlı’ya Müdür Beşir Arslan yaptıkları çalışmaları ile ilgili bilgi vererek açtıkları kursları tanıttı.
 
 
“ADEM MESLEK SAHİBİ YAPIYOR”
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi (ADEM)’de verilen kurslarında eğitim alan öğrencilerin çalışmaları yakından inceleyen Ramanlı’ya bilgi veren Müdür Arslan, “ADEM bünyesinde çok sayıda gencin eğitim görerek meslek edinmeleri sağlanıyor. Bununla birlikte kursları geçerek sertifikalarını alan bazı gençler bünyemizde kursiyer olarak eğitim vermeye başladı. Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin bir öğün sıcak yemeklerini hazırlayıp sefer tasları ile evlerine götürüyoruz. Bununla birlikte taziye evlerine de her gün bir öğün 100 kişilik sıcak yemeği teslim ediyoruz.” dedi.  Birçok proje ile Batmanlılara hizmet verdiklerini söyleyen Arslan, hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.  ADEM kurslarını inceleyen Ramanlı, kursiyer ve öğrenciler ile hasbihal etti. Kurslarda eğitim gören öğrencilerin eserlerini inceleyen Ramanlı, yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade ederek çok güzel işlere imza atıldığını ifade etti. Kurs gören öğrencilerin yaptıkları eserlerden Esma-ül Hüsna tablosunu Milletvekili Ramanlı ve İl Başkanı Şahin’e hediye eden Müdür Arslan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyaretlere devam eden Ramanlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek il müdürü Ümit Çiçek ile bir araya geldi.  Ziyaret sırasında Müdür Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya brifing verdi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler