YAŞAM'DAN İKRAMLI JEST

Yaşam Hastanesi, Emniyet görevlilerine ikramda bulundu

ÖZEL BATMAN YAŞAM HASTANESİ’NDEN  EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 
Özel Batman Yaşam Hastanesi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde görevi başında bulunan emniyet güçlerini ziyaret ederek, ikramda bulundu.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yaşam hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç,  “Pandemi dolayısı ile sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde birbirimizi anlamamız ve birbirimize destek olmamız önemli bir sorumluluktur. Covid-19 salgınına karşı etkin mücadelenin gerçekleştirildiği bu dönemde şüphesiz sağlık kurumları olarak bizler ve emniyet güçlerimiz büyük bir sorumluluğu yerine getirerek görevlerini yerine getirmektedir. Birbirimize en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde sorumlu bireyler olarak hem sağlık çalışanlarımıza hem de emniyet güçlerimize gereken desteği sağlamak için kurallara uymalı, bu konuda gereken hassasiyeti göstermeliyiz.
 
 
Özel Batman Yaşam Hastanesi olarak bizler de, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde görevleri başında bulunan emniyet güçlerimizi ziyaret edip ikramda bulunarak bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Toplum olarak Covid 19 salgınının yayılmasına karşı uygulanan tedbirler ile maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hem sağlık çalışanlarımıza hem de emniyet güçlerimize en büyük teşekkürü etmiş olacağımızı unutmamalıyız. Bu konuda birbirimize gereken desteği sağladığımızda bu sıkıntılı günleri en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.  
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler