YAŞAM HASTANESİ “YAŞAM’IN KALBİNDE KADIN VAR” MESAJINI VERDİ

YAŞAM HASTANESİ “YAŞAM’IN KALBİNDE KADIN VAR” MESAJINI VERDİ

Özel Batman Yaşam Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerek hastane içerisinde gerekse de farklı sektörlerde çalışan kadınlar ile bir araya gelerek kadınlar gününü kutladı. Hastane, ayrıca kadınlar gününe özel hazırlamış olduğu kısa videoda “Güçlü Kadın, güçlü gelecek” mesajını verdi.   
 
Hastane genel müdürü Burhan Dinç: “Kadınlar, insani olarak hepimizi ortak bir paydada birleştiren tüm ortak değerleri barındırmaktadır. Kadın sevgidir, emekçidir, güvendir, merhamettir, cesarettir, başarıdır, akıldır, güçlüdür ve her şeyden önce kadın bir annedir ve hayat verir. Toplumun geleceği için aile yapısının güçlü bir yapıya sahip olması gerekmektedir. İşte tam da bu noktada güçlü aile yapısının oluşturulmasında ve toplumsal yaşantımızın her anında kadınlarımızın sahip olduğu roller çok önemlidir. Yaşamımızın her alanında yer alan en değerli varlığımız olan kadınlarımıza her bir birey ve toplum olarak hak etmiş olduğu değeri vermek geleceğimize de aynı şekilde verdiğimiz değerin göstergesidir. Hastane olarak kadınlarımızın bu özel gününde yanlarında olmak bizim için önemli bir sorumluluktur. Bu vesile ile Yaşam Hastanesi ailesi olarak hastane içerisinde kadınlarımız için etkinlikler gerçekleştirerek, köylerimizde, tekstil fabrikalarında ve diğer sektörlerde çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek kadınlar gününü kutladık.   
                   
 Ayrıca kadınlarımızın toplumumuzun geleceğinde sahip olduğu önemli rollerini vurgulamak için hazırlamış olduğumuz kısa videoda “Güçlü kadın, güçlü toplum, güçlü toplum, güçlü bir gelecek” mesajını verdik”  Kadınlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu bir kez daha vurgulayarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.    
Kadınların toplumsal yaşantımızdaki rolleri ile ilgili açıklamalarda bulunan             
 
 Sosyolog Taner Günce: “Toplumumuzun tarihsel süreci içerisinde kadınlarımız,           
 toplumsal yaşantımızda çok önemli roller üstlenmiştir. Toplumumuzda kadın sadece sosyal hayatta değil, siyasi ve ekonomi alanlarında da aktif bir şekilde yer almıştır.                                   Nitekim toplumumuzun bu konuda kadınlarımıza vermiş olduğu değer,                     
  toplumsal yaşantımızın her anında kendisini göstermiştir. Aile geleneğimizde kadının annelik rolü toplumumuzda her zaman yüce bir değer olarak görülmüştür. Kadınlarımıza verdiğimiz değer ölçüsünde birey olarak kendimize, ailemize kısaca topluma verdiğimiz değer arasında yakın bir ilişki olduğunu unutmamak gerekmemektedir. Birey olarak kadınlarımıza verdiğimiz değer ölçüsünde kendimize ve toplumumuza değer vermiş oluruz. G
 
eleceğimizin yaşam mimarları olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, tüm dünya toplumlarında kadınlarımızın hak etmiş olduğu değeri görmelerinin daha yaşanılabilir bir dünya için vazgeçilmez bir görev aynı zamanda insani bir sorumluluk olduğunu belirtmek istiyorum” diye ifade etti.  
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler