YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ BEKLENİYOR

YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ BEKLENİYOR

Yaklaşık yüzde 27  işsizlik oranının olduğu Batman’da  işsizliğe neşter vurmak için bin kişilik  dev yatırım için  yer tahsisi bekliyor.
 
1994 yılından beri ihracat odaklı sektörde kısa sürede oluşturduğu Ziver, Agiboss, Caspian, Delmont, Benletti,Dakron, Manso ve Francısco Lopez markalarıyla erkek takım elbise, pantolon, gömlek  ve kaban üretiminde sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan Konak Tekstil Yönetimi Batman Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlan ancak bürokratik engellerden dolayı yer tahsisi yapılamayan  bin kişilik tekstil yatırımı için aylarca bekleniyor.
 
Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı tarafından yapılacak tekstil yatırımı için valilik, Ticaret odası ve Organize Sanayi Bölgesi(OSB) yönetiminin bu yatırıma öncülük etmesi gerektiğini ifade eden Konakçı yatırımla ilgili açıklamalarda bulundu. Konakçı açıklamasında, “Batmanlı bir iş adamı olarak memleketime ilk yatırımı Real Konak Hotel yatırımı ile başladım. Tekstil yatırımı için Batman valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ettiğimizde bu dev yatırım için olumlu cevap aldık. Ben bir Batmanlı olarak bu yatırımı biran önce Batmanlı hemşerilerim için hayatta geçirmek istiyorum. Amacım kimseyi eleştirmek değil söz konusu yatırım olunca herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtmek isterim. Bu nedenle bir an evvel yer tahsisi yapılmasını talep ediyoruz.” İfadelerinde yer verdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler