YEŞİL SOL PARTİ HER YERDE ALANLARDA

YEŞİL SOL PARTİ HER YERDE ALANLARDA

Yeşil Sol Parti Batman il örgütü seçim çalışmaları kapsamında kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Seçime sayılı günler kala Batmanda Yeşil Sol Parti çalışmalarını hızlandırırken, sabah erken saatlerine başlayan çalışma temposu gece geç saatlere kadar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bugün  kentin adayları kentin dört bir yanında çalışmalar düzenledi. Yeşil Sol Parti adayları  Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Nurten Ertuğrul,  Ekrem Baran ve Mehmet Rüştü Tiryaki, HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti il yöneticileri, gençlik meclisi, TJA, Belediye Eş başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda gönüllünün katıldığı çalışmalar yüksek tempoda devam ediyor.
 
Basın ziyaretleriyle başlayan çalışmalar kapsamında Çağdaş, Demokrat ve Gap gazeteleri ziyaret edildi. Milletvekili adayımız Zeynep Oduncunun dahil olduğu heyetler gazetelerde görüş alışverişinde bulundu ve 7 Mayıs mitingine davet ettiler.
Mehmet Rüştü Tiryaki ve Nurten Ertuğrul ise kentin ana artellerinde (Diyarbakır cad, Gülistan cad, Bankalar cad, 1. Cadde, Mehtap, Göktaksi, Elma sokağı, Midyat garajı, Eski hal) ziyaret ederek hem mitinge davet etti, hem de yeşil sol partiyi anlattı.
Nurten Ertuğrul ve beraberindeki heyet ise kentteki tekstillerde emekçilerle bir araya gelerek mitinge davet etti ve 14 Mayısta destek istedi.
 
Yeşil Sol Parti il eş sözcüsü Seyit Bilal Evren ve beraberindeki heyet ise Beşiri ilçe ve köylerde halkla bir araya gelerek Yeşil Sol Partiyi anlattı, pusula çalışması yaptı.
Ekrem Baran ve beraberindeki heyet Sason ilçesinde çalışmalarını sürdürdü. Yeşil sol partiyi kapı kapı anlttı ve destek istedi.
Cudi mahallesinde ise Cizre caddesinde Zeynep Oduncu ve beraberindeki heyet mitinge davet ve pusula çalışması gerçekleştirdi.
Tüm heyetler ardından Petrolkent, Belde ve Kuyubaşı pazarlarında halkı davet çalışmalarını sürdürdü. 
 
Yeşil Sol Parti il eş sözcüsü Sedef Özdemir ve beraberindeki heyet ise Emekliler Derneği ve Gap gazetesini ziyaret ettiler. Mitinge davet ettiler ve 14 Mayıs için destek istedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler