Yeni Atanan İl Müdürü Gün'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Batman İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan İl Müdürü Mehmet Gün’e hayırlı olsun ziyaretleri  devam ediyor.

2018-2020 yılları arasında Erzurum Gıda kontrol Labratuvar müdürlüğü görevini yürütmekte iken, geçen  hafta  Batman İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Gün’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Batman Kuyumcular Dernek Başkanı Şehmus Kaplan ,çeşitli kamu, kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, çiftçi örgütleri, üretici birlikleri ve tarım sektörü çalışanları İl Müdürünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Müdürü Gün, kurum nezdinde bu ziyaretlerin son derece memnuniyet verici ve değerli olduğunu ifade ederek, "İlin doğası, kültürü, turizmi ve tarımsal varlığıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin incisi konumundadır. Farklı iklim özellikleri gösteren bölgelere sahip olmasından dolayı tarımsal ürün yelpazesi çok geniştir. İl Müdürlüğü olarak bu geniş ürün yelpazesinde üretilen ürünlerin verim artışını sağlamak ve üretilen ürünlerin pazarlanması konusunda üreticilerimizin yanında olmak öncelikli görevimiz olacaktır.

Tarımsal üretimde gelişen teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmak son derece önemlidir. Bunu gerçekleştirebilmek ise çiftçi eğitim ve yayım faaliyetleriyle yeni üretim tekniklerinden üreticilerimizin haberdar edilmesi, toprak analizleri, yaprak analizleri vb uygulamaların hayata geçirilmesiyle mümkün olacaktır. Aynı zamanda bu konularda İl Müdürlüğümüzce gerçekleştireceğimiz basılı ve görsel yayınlarımızı üreticilerimize ulaştırmakta gerekli hassasiyetler gösterilecektir.

Ayrıca tüm bu çalışmaları paydaşlarımız olan muhtarlarımız, ziraat odası başkanlarımız ve STK temsilcilerimizle istişarelerle gerçekleştirmeye hassasiyet göstereceğiz. Böylece ilimizde tarımsal üretimin daha bilinçli, daha verimli ve daha uygulanabilir olması, kırsal alanda yaşayan insanlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi sağlanacak ve onların ülke ekonomisine katkıları artırılacaktır. Kurum olarak üzerimize düşen görevlerimizin en verimli şekilde gerçekleştirilebilmesi için tüm imkanlarımız toplam kalite yönetimi anlayışını benimsemiş personelimiz ile birlikte Batman tarımına seferber edilecektir. Ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler