YEREL MARKETLER DAHA EKONOMİK

Yerel marketler hem desteklenmeli hem de tercih edilmeli.

Yerel marketlerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden market yetkilileri, hem şehrimizin ekonomisi hem de fiyatların daha ekonomik olması nedeniyle halkımızın kendi esnaflarını desteklemeleri gerektiğini dile getirdiler. 
 
 
Batman’nın yerel marketlerinden Sabah Market yetkilisi Ferit Sertkaya Objektif gazetesine yaptığı açıklamada, vatandaşlar fiyatları takip ettikleri taktirde yerel marketlerde daha uyguna ürün alabileceklerini belirterek şunları söyledi.  Ferit Sertkaya “Halkımızın yerel marketleri tercih etmeleri için çok önemli bir neden fiyatlarımız. Yerel marketler olarak fiyatlarımız zincir marketlerden daha uygundur. Vatandaşlarımız fiyat karşılaştırması yaptıklarında bunu rahatlıkla görebilecekler. Fiyatlarımızın uygun olması ile birlikte ürünlerimiz daha tazedir. Pandemi döneminde de rağbet gören kolonya ve dezenfektan fiyatları sürekli artarken biz bu talebe indirim yaparak karşılık verdik. Müşterilerimiz çok iyi bilir. Piyasada fiyat araştıran müşterilerde gelip bizlere yerel marketlerde fiyatların daha uygun olduğunu söylüyor.” Diye konuştu.  
 
 
RAMAZAN İNDİRİMİ
 
Ramazan’da indirim yapacaklarını belirten Sertkaya konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı.  Sertkaya “Ramazan ayında ne yazık ki bazı esnaflarımız  fiyat artışına gidiyor. Müşterilerimiz bilir ki her Ramazan ayında biz kampanyalarla fiyat indirimine gidiyoruz. Ramazan ayında dar gelirli vatandaşlarımız rahatlıkla alışveriş yapabilsin ve sofraları şenlensin diye. Bu vesile ile Batman'daki tüm yerel marketlere rahmet ayı olan Ramazan ayında indirim kampanyaları yapalım. Sabah Market olarak geleneksel hale getirdiğimiz ramazan indirmlerini bu ramazan ayındada sürdüreceğiz. 
Batman’ın en eski marketiyiz. Bizim düsturumuz kanaat, şükürdür. Kanaat, şükür ve sürüm ile hamd olsun yıllardır ayaktayız.”  (Haber Merkezi)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler