Batman Belediyesi , Ocak ayı program zenginliğiyle çocukların yüreğine dokundu.

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ocak ayı program zenginliğiyle çocukların yüreğine dokundu.

Her ay farklı kültürel ve sanatsal içerikli program ve etkinliklerle Batmanlıların bu alandaki beklentilerini karşılayan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ocak ayı program zenginliğiyle çocukların yüreğine dokundu.

Çocuk programlarına özel bir yer verilen Ocak ayı etkinliklerinde, ‘Buz Devri Büyük Çarpışma’, ‘Angry Birds’ , ‘Karlar Ülkesi’, ‘Coco’, ‘Moana’ ‘Rio 2’ ve ‘Ferdinand’ gibi animasyon sinema filmleri ile ‘Bremen Mızıkacıları’, ‘Minyonlar’, ‘Kırmızı Başlıklı Kız’, ‘Köstebekgiller’ ve ‘Ormanlar Kralı’ adlı tiyatro oyunlarını çocuklar ve aileleri ücretsiz izledi.

Hafta içi, hafta sonu olmak üzere toplam 11 seans animasyon film gösterimi ve 5 farklı çocuk tiyatro oyunu ile toplamda 15 gösterimin yapıldığı Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat merkezindeki Ocak ayı çocuk etkinliklerine 11bin çocuk katıldı.

Sömestr tatilinde de çocukları unutmayan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,  karne sevincini yaşayan çocuklar için eğitsel ve eğlendirici faaliyetleri gerçekleştirdi. Karne sürprizi olarak düzenlenen 9 farklı seansla Hacivat - Karagöz ve kukla gösterimlerinde çocuklara mutlu ve keyifli anlar yaşatıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler