
'Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi' ödülleri verildi
Batman Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Okumayan Öğrenci Kalmasın" sloganıyla öğretmenler tarafından düzenlenen "Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi" kapsamında yapılan okuma etkinliğinin ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.
Bu kapsamda Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Kurtaran, en çok kitap okuyan öğrencilere plaket, madalya ve hediye verdi.
Ödül töreninde konuşan Kurtaran, öğrencilere, kendilerine sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini ve daha çok okumalarını tavsiye etti.
Kurtaran, "Etkinlik güzel ve anlamlı olmuş. Başarılı olmak için çok okuyacağız. Maalesef dünyada az okuyan ülkelerden biriyiz. Bakın ülkemizde 15 Temmuz olayı yaşandı. Ekonomimizi ve eğitimimizi derinden etkiledi. Bu hain darbe girişimi neticesinde yüzlerce şehit verdik. Bu tür saldırıların olmaması için bilinçli olmamız, yaşananlardan ders çıkartmamız ve kendimizi tanımamız lazım. Kişi kendini tanırsa kendini ona göre geliştirir ve kendini tanıyan rabbini de tanır. Bu tanıma işi de ancak okumakla olur. Eğer bol bol okumaz ve kendimizi geliştirmezsek belki başkalarının kendi çıkarları doğrultusunda kullanacakları kişiler oluruz. Onun için kendimizi tanımak, medeniyetimize, ülkemize ve ilimize sahip çıkmak için okuyacağız." dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok