TAZİYEEVLERİNE BÜYÜK DESTEK

BATMAN BELEDİYESİ, TAZİYEEVLERİNE BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR

Batman Belediyesi, son 5 yılda il genelinde taziye evlerine 82 işlem gerçekleştirdi. 5 yılda 2 bin 326 sedir ile 4 bin 652 sehpa dağıtarak önemli bir rekor seviyeye ulaştı.
 
 
Batman Belediyesi, Vatandaşların Taleplerine Hızlı Yanıt Veriyor
 
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in başlattığı 'Yerinde İletişim Yerinde Çözüm' yaklaşımıyla, 'Mahalle Buluşmaları' sonrasında vatandaşların taleplerine hızlıca cevap veriliyor. Batman Belediyesi, altyapıdan üstyapıya, taziyeevlerinden yeşillendirme çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.
 
Taziyeevlerine Yapılan Yardımlar Artarak Devam Ediyor
 
2023 yılında Vali Ekrem Canalp'in göreve başlamasıyla birlikte taziyeevlerine yapılan yardımlar artarak devam etti. Özellikle bu yıl, 32 taziyeevine toplamda 943 sedir ve bin 886 sehpa dağıtımı gerçekleştirildi, bu dağıtım miktarı önceki yıllara göre önemli bir artış gösteriyor.
 
Yerel Ziyaretlerde de Destek Sürüyor
 
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in ilçe ve köy ziyaretleri sırasında da taziyeevlerine destek devam etti. Sason Yeni Mahalle, Balpınar Beldesi ve Zorköy'e toplamda 130 sedir ve 260 sehpa dağıtıldı.
 
Toplamda 2 Bin 326 Sedir ve 4 Bin 652 Sehpa Dağıtımı Yapıldı
 
2018 yılından bugüne kadar Batman Belediyesi, toplamda 2 bin 326 sedir ve 4 bin 652 sehpa dağıtarak taziyeevlerine önemli katkılarda bulundu.
 
Batman Belediyesi'nin Taziyeevlerine Sunduğu Hizmetler Örnek Teşkil Ediyor
 
Batman Belediyesi, Türkiye'deki bin 400 belediye arasında özellikle taziyeevlerine verdiği desteklerle öne çıkıyor. Batman'daki 49 taziyeevinin bakım, onarım, elektrik, su, doğalgaz ve temizlik giderleri belediye tarafından karşılanıyor. Ayrıca, taziye sahiplerinin üç gün süresince yeme-içme ihtiyaçları da belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler