
15 Temmuz'u konu alan fotoğraf sergisi açıldı
Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Batman İl Müdürlüğü tarafından Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdunda "15 Temmuz Milli İrade Destanı" konulu fotoğraf sergisi açıldı.
15 Temmuz darbe girişimi karşısında halk tarafından ortaya konulan direniş örneğinin herkesin hafızasında canlı tutulması ve bu direniş ruhunun görsel olarak daha etkili bir biçimde anlatılabilmesi amacıyla 50 adet fotoğrafla "15 Temmuz Milli İrade Destanı" teması ile fotoğraf sergileri düzenlendi.
Fotoğraf sergisi Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Batman İl Müdürlüğüne bağlı Batı Raman Kampüsünde bulunan Batman Kız Yurt Müdürlüğünde iki gün sergilendi. Bugünde Bayındır Mahallesi Özgürlük Bulvarı'nda bulunan Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüğünde iki gün sürecek sergi açıldı.
Açılan sergi ile ilgili bilgi veren Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Alaettin Onur, "15 Temmuz'da yaşanan hain darbe planı milletimizin gaye ve çabasıyla elhamdülillah yatıştırıldı. Bu menfur olayı hain darbe girişimiz topluma unutturmamak adına öğrencilerimize de hatırlatmak amacıyla yurdumuzda bir sergi açmış bulunuyoruz. Memleketimizin çeşitli yerlerinde Ankara, İstanbul ve diğer illerinde yaşanan bu olayların canlı örneklerini genel müdürlüğümüzün bastırdığı fotoğraflarla öğrencilerimize sergilemiş olduk." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok