19 MAYIS MAHALLESİNDE HALK BULUŞMASI

19 Mayıs’ta halk buluşması

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında 19 Mayıs Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
 
19 Mayıs Mahalle Buluşması’nda Muhtar Mehmet Kolaldıran ve mahalle sakinlerinin görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, sorun, talep ve görüşlerin ilgili birim müdürleri tarafından değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için talimat verdi.
 
 
CANALP SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
 
Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Kurum müdürleri ile 19 Mayıs Taziyeevinde düzenlenen programa katılan Vali Canalp, mahalle sakinleri ile konuşarak sıkıntı ve önerilerini dinledi. Vali Canalp, Mahalle Buluşmaları’nın topluma ulaşmanın en güzel yollarından bir olduğunu belirtti. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını kendi ağızlarından dinleyerek çözüme kavuşturma fırsatı bulduklarını kaydeden Canalp, “Mahalle buluşmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.
 
 
‘HEP SAHADA OLACAĞIZ’
 
Vali Ekrem Canalp, 19 Mayıs Mahalle buluşması öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Canalp “Vatandaşlarla buluşmak, onların sesini duymak bize büyük bir enerji verdi. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek için hep sahada olacağız”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler