27 YILLIK TECRÜBE YENİ ADIYLA MEDİCAL POİNT

27 YILLIK TECRÜBE YENİ ADIYLA MEDİCAL POİNT

27 yıldır sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan Sentez Sağlık Hizmetleri, Medical Park Hastaneler Grubu’ndan ayrılarak marka ismini Medical Point Hastaneler Grubu olarak yeniledi.
 
Yapılan anlaşma ile birlikte isimleri Medical Park olan Batman, İzmir ve Gaziantep hastanelerinin yeni adı Medical Point olacak.
 
 
“SAĞLIĞIN KALBİ MEDİCAL POİNT’TE ATACAK”
 
Hastanede düzenlenen basın lansmanında yeni marka ismini açıklayan Medical Point Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, yeni sağlık grubunun merkezi yönetiminin İzmir’de olacağını söyledi. Zincirin sadece 3 hastane ile sınırlı kalmayacağı müjdesini de veren Baş, “Sağlık sektöründeki yatırımlarımıza devam edeceğiz.
Kurulduğumuz günden bu yana dünyanın dört bir yanından 10 milyonun üzerinde hastamıza şifa vermenin gururunu yaşıyoruz. Yeni markamız ile birlikte daha fazla uluslararası hasta kabul eden ve daha fazla özellikli işlemlerin yapılacağı sağlık noktaları haline geleceğiz. Çünkü 27 yıldır bunun için çabalıyoruz. Sektördeki emekleme dönemimizden sonra yürüme dönemimizi de sonlandırdık. Şimdi ise koşma dönemimizdeyiz. Sağlığın kalbi bundan sonra Medical Point’te atacak.” dedi.
 
ÖZELLİKLİ İŞLEMLER
 
Hassasiyetle seçilmiş hekim kadrosu ile her sağlık kuruluşunda yapılamayan özellikli işlemleri yapabildiklerini belirten Baş, “Onkoloji, Romatoloji, Hematoloji gibi alanlarda Batman’ın referans sağlık grubu konumundayız. Alanında uzman, akademik unvanlı hekim kadromuz ile sağlık alanındaki son gelişmeleri yakında takip ederek, kişiye özel tedavi seçeneklerini hastalarımıza sunuyoruz. Yine Batman’da ilk olarak yan dallarda büyük başarılara imza attık. Yeni markamız Medical Point ile birlikte en güncel tedavilerin uygulandığı sağlık noktaları olmaya devam edeceğiz.” dedi.
TEKNOLOJİK YATIRIMLAR
 
1996 yılından bu yana teknolojiyi yakından takip ettiklerini dile getiren Baş “Dünyadaki değişimin farkında olan bir vizyonla hareket ediyoruz. Bu vizyonun verdiği güçle hastalarımızı tanı ve tedavide ihtiyaç duydukları en güncel teknoloji ile buluşturuyoruz. Şu an ülkemizde sadece sayılı merkezlerde bulunan teknolojik bir alt yapıya sahibiz. Bu yatırımlarımızı, çağın gerektirdiği şekilde artırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
“BATMAN’DA TURİZM 12 AY DEVAM EDECEK”
 
Sağlık turizmine önem verdiklerini söyleyen Baş, “Batman’da sağlık turizmi anlamında odak noktası biziz. Ama sadece kuzey Irak ile sınırlı kalmayacağız. Diğer ülkeler için de çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz markamızı dünyada tanınan bir hastane grubu haline getirmek.” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler