
İL KONGRESİ ÖNCESİ AK TEŞKİLAT BİR ARAYA GELDİ
AK Parti teşkilatları, yaklaşan il kongresi öncesinde düzenlenen ‘Ortak Akıl Toplantısı’ kapsamında bir araya geldi.
Toplantıya, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti Genel Merkez Koordinatörü de katılarak teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulundu.
.jpg)
Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, mevcut çalışmalar değerlendirildi ve kongre sürecine yönelik yol haritası çizildi. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, teşkilatın ortak akıl ve istişare anlayışına vurgu yaptı. Şansi, konuşmasında “23 yıldır AK Parti, ortak akıl ile yönetiliyor ve başarısının sırrı da buradadır. Bugün burada sizlerle aldığımız kararlar, sadece bugünü değil, geleceğimizi de şekillendirecek. İl kongremize güçlü bir birliktelikle hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise yaptığı konuşmada teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine değinerek, il kongresinin bölge için güçlü bir başlangıç olacağına inandığını ifade etti. Genel Merkez Koordinatörü ise AK Parti’nin her kademesinde istişare kültürünün temel bir değer olduğunu belirterek, Batman teşkilatının çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.
Toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra teşkilatın güçlü yarınlar için hazır olduğunu bir kez daha ortaya koydu. İl kongresinin, AK Parti’nin dinamizmini ve hizmet aşkını yansıtacak önemli bir adım olacağı ifade edildi.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok