Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmasında mazlumların sesi olduğunu söyledi.
Erdoğan’ın insanlığın ortak kürsüsünde, insanlık adına emperyal güçlerin saldırıları altındaki dünya mazlumlarına yönelik gerçekleştirilenleri açık açık konuştuğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız, önce Gazzze’de şimdi de Lübnan’da soykırım gerçekleştiren ve Gazze’yi dünyanın en büyük bebek, çocuk, kadın mezarlığına dönüştüren Netanyahu ve şebekesinin durdurulması çağrısında bulunarak vicdanlara seslenmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanımız bebek, çocuk, genç, kadın, yaşlı, hasta demeden hergün onlarca mazlumu şehit edenler karşısında dilsiz şeytana bürünen dünya liderleri karşısında mazlumların haykıran sesi olmuştur. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ilk kıblemizin bekçileri olan Gazzeli kardeşlerimizi şehit ederek onları vatanlarında vatansız bırakan bu katil Netanyahu durdurulmalıdır. Aksi taktirde bölge yavaş yavaş bir ateş çemberine dönüşmektedir” dedi.
Gazze dışında başta Kıbrıs olmak üzere Türkistan’da, Arakan’da, Balkanlarda, Suriye’de ve diğer bütün İslam coğrafyalarında kan ve gözyaşının hakim olduğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu coğrafyaların sesi olmuş ev artık kan ve göz yaşının durması gerektiğinin altını gür bir sesle BM kürsüsünden tüm dünyaya haykırmıştır. Bizlere düşen ise Sayın Cumhurbaşkanımıza her platforma sahip çıkmak ve onun sesisinin daha gür çıkmasını sağlamaktır” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok