Telekonferans ile bağlanan Başbakan Batman’da anaokulun açılışını yaptı
Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay işbirliğiyle başlatılan '81 İlde 81 Anaokulu' Projesi kapsamında toplu açılış töreni gerçekleştirildi.
Erzincan'da Ak Parti 6. Olağan Kongresinde Başbakan Binali Yıldırım halka hitap etti. Burada toplu açılış töreni gerçekleştiren Başbakan Yıldırım, Batman’a tele konferansla bağlanarak Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı tarafından Batman’da yaptırılan Batman Hacı Nuriye Şimşek Kızılay Anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.
Ayrıca okulun yapımını üstlenen ve Batman’a armağan eden hayırsever kadın Hacı Nuriye Şimşek de açılış törenin de hazır bulundu.
Başbakan Yıldırım’ın talimatıyla anaokulunun açılışı Vali Ahmet Deniz ve katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, “Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı’nın 81 il ile 81 anaokulu projesi kapsamında Batman’da da 350 metrekare kapalı 110 metrekare açık alan üzerine modern bir şekilde inşa edilen anaokulu binamız hizmete açıldı. Belde Mahallesi bağımsız anaokulu bahçesinde inşa edilen ve yaklaşık 400 bin lira yatırım ile yapılan anaokulu, Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı’nın girişimleri ile Batmanlı hayırsever Hacı Nuriye Şimşek’in çocuklarının bağışları ile yaptırıldı.” diye konuştu.
Açılış törenine; Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, bazı kurum müdürleri, STK temsilcileri, Kızılay gönüllüleri ve eğitimciler katıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok