
AK PARTİ 8. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
AK Parti Batman 8. Olağan İl Kongresi, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve önceki dönem milletvekilleri ile il başkanlarının da hazır bulunduğu kongre, partililerin yoğun ilgisine sahne oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongreye yönelik mesajları, Türkiye Yüzyılı hedeflerine olan inancı ve Batman’a verilen önemi bir kez daha vurguladı. Erdoğan, birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekerken, AK Parti’nin Türkiye’yi 22 yıl boyunca başarıyla yönetmesindeki kararlılığının altını çizdi.
.jpg)
ŞANSİ “HER KAPIYI ÇALACAZ, HERKESE ULAŞACAĞIZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise konuşmasında, Batman teşkilatının yeni dönemde her kapıyı çalacaklarını, herkese ulaşacaklarını belirterek “Batman’ı AK Parti’nin kalesi yapacağız” dedi. İl Başkanı Şansi, teşkilatın tüm kademelerindeki isimlere teşekkür ederek “Hizmet yolculuğunda durmaksızın çalışacağız” mesajını verdi.
NASIROĞLU “BATMAN’IN GELECEĞİ OSB’LERLE ŞEKİLLENİYOR”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise özellikle Organize Sanayi Bölgeleri projelerine dikkat çekti. Milletvekili Nasıroğlu’nun girişimleriyle adım adım hayata geçirilen projelerin, Batman’ın kalkınmasına ve istihdam sorununa çözüm olacağı belirtildi.
BAKAN BAYRAKTAR “BATMAN, ENERJİ POLİTİKALARININ KALBİNDE”
Kongreye katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji güvenliği alanında yapılan çalışmaları anlatarak Batman’ın, Türkiye’nin enerji politikalarında kritik bir rol oynadığını söyledi.
YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
ASİL ÜYELER: Bilal Memduoğlu, Cemal Yalçın, Cemalettin Gözkeser, Çelebi Soysal, Edip Oğuz, Emine Gönülaçar, Emine Görmüş, Ferhan Dağ, Halil Özdemir, Hamza Aşkın, Hasan Taymur, Hüseyin Borak, İbrahim Gültekin, İzzettin Durmaz, Kübra Dağ, Mahmut Ertuğrul, Mahmut Yıldız, Medeni Demirkale, Mehmet Akif Aydın, Mehmet Bakır Şenses, Mehmet Cesur Nasiroğlu, Mehmet Masum Özel, Mehmet Soysal, Mehmet Şah Önlü, Mensur Müjdeci, Muhammed Nur Candan, Muhammed Şirinoğlu, Muhsine Bozkurt, Mustafa Vurulmaz, Ömer Güzel, Rıdvan Akgün, Rıfat Mahmut Ekemen, Serhan Demir, Sıraç Duran, Süheyla Dündar, Temim Orhan, Veysel Tekin, Yusuf Ergün, Zeynep Tanrıkulu.
YEDEK ÜYELER: Fahrettin Dursun, Murat Seven, Necdet Güner, Yılmaz Aşsız, Ata İşcan, Burhan Altun, Murat Nezir Vural, Saniye Kaya, Fatma Binici, Bilal Ergin, Mahsum Savga, Mehmet Bozkurt, Taner Günçe, Mehmet Demirdağ, Ahmet Otur, Hülya Yıldırım, Mazhar Türkan, Hatice Gökçe, İbrahim Mağin, Doğan Ertuş.
.jpg)
.jpg)

.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok