AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLERİ, TEMASLARDA BULUNDU

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLERİ, TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Batman’da temaslarda bulundu.
 
İleri, Batman’da ‘Dijital Türkiye’ konulu konferansa katıldı, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
 
Partililere hitap eden İleri, Batman’ da bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Batman’da ki teşkilatımızın çalışmaları her anlamda takdire şayan diyen İleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Batman mitingine gelen herkese teşekkür ettiğini bildirdi.
 
İLERİ “YÜKSEK BİR KATILIM OLDU”
 
İleri “Sayın Cumhurbaşkanımızda buraya geldi ve miting yaptı. Hakikaten bütün Türkiye’ye örnek olacak zenginlikte bir miting yapıldı. Mitingde meydanlar dolmuş ve coşku çok yüksek noktadaydı. Bundan dolayı da sizlere genel başkan yardımcısı olarak şükranlarımı sunuyorum. Sizin gösterdiğiniz gayret ve mücadele hepimize ve herkese feyiz veriyor” diye konuştu.
 
Ardından konuşan AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ise Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde çok işler yaptıklarını anımsattı.
Türkiye’de muhalefetin yapıcı değil yıkıcı olduğunu anlatan Gür “Karşımızdaki muhalefet keşke daha yapıcı bir muhalefet olsaydı. Muhalefet bazen iktidara yol gösterici bazen de eleştirmelidir ama bizim iktidarımızda kendi muhalefetimizi kendi içimizde üretiyoruz. Karşımızdaki muhalefetin bir şeyi inşa etme ve vücuda getirme gibi bir derdi yok. Bir örneği İstanbul’da ki sel felaketi. Sel felaketini sosyal medya üzerinde Twitter ile yöneten bir zihniyet. CHP belediyelerinde aşağı yukarı zihniyet budur. Cumhurbaşkanımız üst üste birçok yeni icraatı açıklıyor.
 
 
CHP çıkıyor ‘bunları biz dedik de yaptınız’ diyor. Hizmet engelleme siyasetinden, hizmet gaspı siyasetine geçtiler. Kimsenin muhalefetten bir beklentisi ve umudu da yok. 20 yıldır hem mühendislik hem de demokratik sosyal devlet anlamında birçok atılım gerçekleştirdik. 2023 seçimlerini de kazanıp kutlu ve büyük yürüyüşümüze devam edeceğiz. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle memleketimizi ve ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağız”
 
AK Parti hükümetinin bir icraat hükümeti, aynı zamanda bir reform ve atılım hükümeti olduğunu anımsatan Gür, vatandaşlardan aldıkları güçle Batman ve Türkiye’yi ileriye taşıdıklarını aktardı.
 
GÜR “HER BİR MAHALLE VE SOKAK İÇİN KAFA YORUYORUZ”
 
İl Başkanı Gür “Bizler Batman için neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz. Batmanlı hemşehrilerimizin çok daha güzel koşullarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamak için kafa yoruyoruz. Bütün çabamız daha güzel ve yaşanabilir bir Batman içindir. Bunun için de gece gündüz halkımız için daha neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz.
 
Şehrimizin her bir mahallesi ve sokağı için kafa yoruyoruz. Yeni OSB için ne yapabiliriz? Batman’ın içme suyu meselesini nasıl kökten çözebiliriz, Batman’ı geleceğe nasıl taşıyabiliriz diye kafa yoruyoruz. İnşallah geleceğimiz de aydınlıktır. Halkımızla birlikte Batman’ımızı geleceğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler