AK PARTİ HEYETİ GERCÜŞ’TEYDİ

AK PARTİ HEYETİ GERCÜŞ’TEYDİ

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A Akif Gür Gerçüş ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
 
Gercüş ilçesi ve Kayapınar beldesini ziyaret eden Özdemir ve Gür, Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda  ilçede  devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Teşkilat içi istişare ve değerlendirme toplantısından sonra  vatandaşlarla buluşan Özdemir ve Gür, gelen talepleri dinleyerek gerekli birimlere aktardı. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Gür,AK Parti’nin millete hizmet yapmaya devam ettiğini vurguladı. 
 
AK Partili kadrolar olarak başımız dik alnımız ak şekilde tam 20 yıldır milletimize hizmet için yürüyoruz. ''diyen Gür şöyle konuştu
 
 "İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanımızla aziz milletimize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi hor görmeden, hiç kimseyi dışlamadan halkımızın tamamını kucaklamaya çalışıyoruz. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında şimdiye kadar hiç bir amaç gütmedik gütmüyoruz. Bizde ayırımcılık yok. Burada yine ifade ediyorum ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de huzurun, barışın, kalkınmanın, istikrarın teminatı AK Partidir. 2023 senesi yaklaştıkça CHP'nin başı çektiği provakosyanlar artıyor.Ülkemizdeki siyasi iklimi zehirlemek, milleti siyaset kurumundan soğutmak için 'yalan terörü' dahil her şeyi deniyorlar. Milletimiz bizden büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmemizi, ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor.
 
Onca iftiraya, yalana, bührana  rağmen milletimiz bize güveniyor, inanıyor kendisini ve evlatlarının geleceğini AK Parti'de görüyor. Muhalefetin nefret ve tehdit siyasetini, her zaman olduğu gibi yine eser, hizmet ve kardeşlik siyasetimizle başarısızlığa uğratacağız. Bizler hizmet etmeye sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devam edeceğiz, muhalefet de yalan ve iftira siyasetine devam etsin.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler