
AK PARTİ HEYETİ GERCÜŞ’TEYDİ
AK PARTİ HEYETİ GERCÜŞ’TEYDİ
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A Akif Gür Gerçüş ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Gercüş ilçesi ve Kayapınar beldesini ziyaret eden Özdemir ve Gür, Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Teşkilat içi istişare ve değerlendirme toplantısından sonra vatandaşlarla buluşan Özdemir ve Gür, gelen talepleri dinleyerek gerekli birimlere aktardı. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Gür,AK Parti’nin millete hizmet yapmaya devam ettiğini vurguladı.
AK Partili kadrolar olarak başımız dik alnımız ak şekilde tam 20 yıldır milletimize hizmet için yürüyoruz. ''diyen Gür şöyle konuştu
"İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanımızla aziz milletimize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi hor görmeden, hiç kimseyi dışlamadan halkımızın tamamını kucaklamaya çalışıyoruz. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında şimdiye kadar hiç bir amaç gütmedik gütmüyoruz. Bizde ayırımcılık yok. Burada yine ifade ediyorum ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de huzurun, barışın, kalkınmanın, istikrarın teminatı AK Partidir. 2023 senesi yaklaştıkça CHP'nin başı çektiği provakosyanlar artıyor.Ülkemizdeki siyasi iklimi zehirlemek, milleti siyaset kurumundan soğutmak için 'yalan terörü' dahil her şeyi deniyorlar. Milletimiz bizden büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmemizi, ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor.
Onca iftiraya, yalana, bührana rağmen milletimiz bize güveniyor, inanıyor kendisini ve evlatlarının geleceğini AK Parti'de görüyor. Muhalefetin nefret ve tehdit siyasetini, her zaman olduğu gibi yine eser, hizmet ve kardeşlik siyasetimizle başarısızlığa uğratacağız. Bizler hizmet etmeye sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devam edeceğiz, muhalefet de yalan ve iftira siyasetine devam etsin.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok