
AK PARTİ’DEN ÇİTFÇİ’YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
AK PARTİ’DEN ÇİTFÇİ’YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
AK Parti Batman İl Başkanı. A. Akif Gür, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi'ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Başkan Gür ve yönetimi yeni seçilen Çiftçi’ye ziyaret gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Gür, yeni seçilen başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Esnaf ve Sanatkarların bir ve beraber bir şekilde hareket etmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Gür, AK Parti olarak oda üzerinden esnafa her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.
Esnafa daha önce de katkı sunduklarını anımsatan Gür , ‘’Esnafımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başkanımızın yanındayız. İnşallah bu oda yeni dönemle birlikte gerçek hüviyetine kavuşup esnaflarımızın sorunlarına çareler üreten bir oda haline gelecektir. Birlik ve beraberlikle hareket edildiğinde aşılamayacak hiçbir sorun yoktur. Başkanımızın yanındayız ve başkanımıza güveniyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz’’ dedi.
Başkan Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Gür ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Çiftçi, “Esnafımıza hizmet etmek için destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Batman esnafımıza elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza inancım tamdır. Rabbim bizi mahcup etmesin inşallah” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok