
AK PARTİ’DEN MAHALLE BULUŞMALARI
AK Parti Batman İl Başkanı Av.Akif Gür, Huzur, Çamlıca ve Belde mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Talepleri tek tek not alan Gür, taleplerin çözümü için ilgili kurumlarla irtibata geçti. Vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Gür, "AK Parti hükümetleri döneminde Batman’a yapılan yatırımlardan dolayı vatandaşımızın hoşnut olması bizleri memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir" ifadesinde bulundu. Başkan Gür, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımız da buluşup varsa sorunlarını yerinde dinliyor, yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve yapılan çalışmalarda varsa aksaklıkların giderilmesi için de ilgili kurumlarla irtibata geçiyor ve çözüme kavuşturulması için takipçisi oluyoruz. Saha ve alanda gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir. Özellikle ifade etmek isterim ki Pandemi sürecinden geçtiğimiz halde sosyal devlet anlayışından Ödün verilmemiş ve vatandaşımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla üstün gayretleri gösterilmiştir vatandaşımızın bu noktada memnuniyeti bizler için önemlidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışının çok net tezahürünü sahada ve alanda müşahade ettik. Öte yandan belediyemizin çalışmalarının da takdirle karşılanması ve ilgiyle takip edilmesini çok önemli buluyoruz. Yıllarca hizmet görmeyen Batmanımız, cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son yıllardaki çalışmalarla adeta kabuk değiştirmiştir. Batmanımızı sosyal ve mühendislik anlamındaki yatırımlarla kalkındırmaya ve vatandaşımızın sorun ve taleplerinin karşılanması için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretlerde başkan Gür’e Merkez ilçe Başkanı Sabahattin Tural, İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Sevim, Muhsin Damar ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri, başkan Gür ve heyetine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok