AKSOY, 2016 yılı genel değerlendirme toplantısına katıldı

AKSOY, 2016 yılı genel değerlendirme toplantısına katıldı

Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Kristal Parkta, Batman Valisi Ahmet DENİZ başkanlığında düzenlenen 2016 yılı genel değerlendirme toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı A. Vahap ASMA’nın yanı sıra kurum ve kuruluşlar da katıldı. Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanvekili AKSOY, ‘’ Bu kenti gönül birliği içerisinde akıl birliği içerisinde hep birlikte yöneteceğiz. Bu yüzden bizim aramızda oluşan bu dostluk beni  sevindirdi ve umutlandırdı’’ ifadelerini kullandı.

‘’Bu kenti hep birlikte yöneteceğiz’’

2016 yılı genel değerlendirmesi toplantısında konuşan AKSOY, ‘’Bu kenti gönül birliği içerisinde akıl birliği içerisinde hep birlikte yöneteceğiz. Bu yüzden bizim aramızda oluşan bu dostluk beni  sevindirdi ve umutlandırdı. Çok zor şartlarda, çok zor bir durumda göreve geldik. Gerek belediyenin yapısı, işleyişi, tarzı açısından gerek kamuoyundaki genel psikolojik durum açısından gerek önümüzdeki sorunların büyüklüğü açısından zor ve kritik bir dönemdi. Ama çok şükür o olağanüstü dönemi olağan bir döneme dönüştürmeyi işi kendi akışına dönüştürmeyi büyük oranda başardık. Bunu başarırken özellikle basınımızın büyük desteğini gördük. Halkımızın belediyeye bakışı olarak, bizim hizmetlerimizin aktarılması olarak basınımızın büyük desteğini gördük’’ dedi.

‘‘Hizmeti verenin de alanın da mutluluğ bizim için önemli’’

Göreve geldiklerinden bu yana yapılmış olan çalışmalara kısaca değinen AKSOY, ‘’ Öncelikle yapmış olduğumuz çalışmaların tamamında hukuka ve etiğe önem verdik. Belediyecilik anlamında yaptığımız çalışmaları en üst düzeyde başarmayı hedefledik. Bunun yanında hizmeti verenlerin mutluluğu da bizim için önemliydi. Belediyemizin her çalışanının işini yaparken mutlu olması, ekmeğine saygı duyması ve onun emeği ile hakkıyla kazanıyor olması bizim için önemliyidi. Bu dönemde belediyeye ait bir takım borçları ve belediyede çalışan işçilerin birikmiş ikramiyelerini ödedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana kaynaklarımızı etkin kullanmaya çalışarak hem halkımızın memnuniyetini hem de hizmeti yerine getiren arkadaşlarımızın memnuniyetini göz önüne alarak temiz bir çalışma yürüttük. Yaklaşık 120 km’lik sıcak asfalt serdik ancak kış sezonuna girmemiz sebebi ile ara vermek durumunda kaldık. Ancak kış sezonunda da işleri tamamen durdurmadık. Acil durumlar için soğuk asfaltla ve sıcak asfaltla çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

‘‘Yatırımın insana yapılması gerektiğine inanıyoruz’’

Son olarak kentin temizliği hakkında değerlendirmelerde bulunan AKSOY, ‘’Kentimizin büyük sorunu temizlik ile alakalıydı. Şehrimiz şu an eskiye göre daha temiz hatta çok temiz. Ama daha da iyi olacak. Şu anda sistemimizi kurduk ufak rötuşlar yapıyoruz. Daha sonra çöplerin toplanma ve çıkarılma saatleri ile ilgili kamuoyuyla da bir takım çalışmalarımız olacak. Bundan sonra belediyeyi biz yöneteceğiz, siz yöneteceksiniz müteahitler yönetmeyecek. Temizlik, ulaşım ve park bahçe konusunda belirli mesafeler katettik. İlimizde ulaştırma sorunu var ve bunu çözmek için bazı otobüsler aldık bunlarda beş on gün sonra hizmete girecek. Biz belediye olarak asıl yatırımın insana yapılması gerektiğine inanıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam edecek’’ ifadelerine yer verdi.  ERTUĞ ŞEVKET AAKSOY

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler