AKSOY ‘OKURYAZARLIK SEFERBERLİĞİ’ TOPLANTISINA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” İl Yürütme Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri ile Okuryazarlık Seferberliği İl Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

 

Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Okuryazarlık Seferberliği kapsamında ilimizde yürütülecek çalışmalar ele alındı. Proje ile Halk Eğitim Merkezlerince diğer ilgili kurumların işbirliğiyle il ve ilçelerde okuma yazma bilmeyen yetişkinlerin belirlenmesi, kursa kaydedilmesi, devamlılıklarının sağlanması amaçlanıyor.

 

Toplantıda, 5 Mart 2018 -15 Mayıs 2018 tarihleri arasında yürütülecek I. Kademe Yetişkin Okuma Yazma Kurslarına katılımların sağlanması için kurs süresince katılımcıların belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanmaları ve kursa katılacak kursiyerlere çeşitli ödüllerin verilmesi kararlaştırıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler