AMERİKA'DAN ÖZEL BATMAN DÜNYA HASTANESİ’NE

Amerika'da yaşayan 75 yaşındaki Raife NAYMAN, detaylı bir araştırma yaptıktan sonra katarakt operasyonu için Özel Batman Dünya Hastanesi Göz Kliniğini tercih etti.

Katarakt nedeniyle görme problemleri yaşayan hasta Raife NAYMAN, ameliyat olmaya karar verdi. Araştırmaları sonucu yaşadığı yerden oldukça uzak bir yerde ameliyat olmaya karar veren hastanın başvurduğu yer Özel Batman Dünya Hastanesi oldu. Hastane ile iletişime geçtikten sonra Türkiye'ye gelen hastanın operasyonu Dünya Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Yalçın İŞCAN tarafından gerçekleştirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. Yalçın İŞCAN” detaylı bir göz muayenesi sonrası hastada ileri derecede görme sorunu yaratan katarakt tespit ettiğini, hastaya detaylı tetkikler yapıldıktan sonra yüksek standartlarda, oldukça başarılı bir katarakt operasyonu yaptıklarını ve katarakt operasyonunda risklerin düşük olması için geç kalmadan bir hekime başvurulması gerektiğini ifade etti”.

Başarılı bir katarakt operasyonu gerçekleştirilen hasta Raife NAYMAN, memnuniyetini dile getirirken evine huzurla ve sağlıkla geri dönmenin mutluluğunu yaşadı

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler