ATILGAN, TEKRAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Türkiye Yerel Basın Birliği Batman Şubesinin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Batman Çevre Gönüllüleri konferans salonunda yapıldı.Tek listeyle girilen kongre sonunda 3 yıldır Batman Şube Başkanlığını yapan Tercan Atılgan Tekrar Batman Şube Başkanı seçildi.

Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özgür Banlı,Batman Çevre Gönüllüleri Başkanı Recep Kavuş, Batman Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sabri Özdemir, Kozluk Ajans İmtiyaz Sahibi Erkan Barlık,Bazı kurum temsilcileri ve üyeler katılım sağladı.
Kongrenin gerçekleşmesi ve başkanın belirlenmesinin ardından Yönetim Kurulu Asil Üyelerden Murat Ezgin yerine Batman Medya Gazetesi  Muhabirlerinden Recep Akın’ın seçilmesi dışında isimler aynı kaldı.
Buna göre Yönetim kurulu asil: Başkan Tercan Atılgan, Osman Arslan,Recep Akın, Erkan Barlık ve Emrullah Biliz olarak sıralandı. 
 
Dün Saat 12.00’de yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrar başkan seçilen Atılgan konuya ilşkin olarak yaptığı açıklamada, “   bize tekrar bu görevi layık gören herkese çok teşekkür ederim. Kurul toplantımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe denk gelmesi de bizim açımızdan anlamlı oldu.Tüm gazetecilerin gününü içtenlikle kutlarım. Her geçen gün dernek ve yönetim olarak daha da güçlenmekteyiz. Ayrıca Son alınan kararla tekrar yayın hayatına başlayan Batman Gazetesi ve Batman Çağdaş Gazetelerinin açılması sevindiricidir. Umarım kapanan diğer gazeteler de açılır” sözlerini sarfetti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler