AYAZ "MESLEĞİMİZ MALİ MÜŞAVİRLİKTİR"

Başkan Ayaz; ‘Bizim mesleğimiz Mali Müşavirliktir’

Batman-Siirt Mali Müşavirler Odası Başkanı M. Şah Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri basınla bir araya gelerek mesleklerinin adını tanıttılar.
 
 
Başkan Ayaz, basından destek beklediklerini belirterek unvanlarının serbest Muhasebeci olmadığını, artık Mali Müşavir olarak tanındıklarını söyledi. Ayaz ; "Sorunumuz, mesleğimizin kamuoyunda halen bilinmemesi ve tanınmamasıdır.
 
Bunu siz basın mensuplarıyla paylaşarak kamuoyunu bilgilendirmek istedik. Bizim mesleğimiz serbest muhasebeci olmadığı mesleğimizin yasasından gelen mali müşavirlik yani danışmanlık olduğunu bilmenizi istiyorum. Bizim mesleğimiz ekonomi dünyasının lokomotifi sayılır. Mali müşavirlerin ticari hayatta ve diğer hayatta ne kadar önemli olduğunu sizde biliyorsunuz. Bu yüzden mali müşavirlik mesleğinin bundan sonra mali müşavir olarak tanınması muhasebeci olarak tanınmaması ve tanıtılmaması rica ediyorum. "dedi.
 
VALİ CANALP’TAN ARSA TALEP EDİLDİ
 
Batmanda 260’tan fazla üyeleri ile ekonominin adeta can damarı olduklarını belirten Oda Başkanı Mehmet Şah Ayaz, ayrıca ziyaret ettikleri Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’tan; Batman Çayı kenarında düşünülen yeni yatırımlar için arazilerden 5 dönüm talep ettiklerini ve taleplerinin olumlu karşılandığını belirtti. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler