BAB-GED’ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ
BAB-GED’den MÜSİAD’a ziyaret
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan ve üyeleri, MÜSİAD Batman Şubesi’ni ziyaret etti.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bulut Kutlu, Mehmet Salih Seyhan ve Ekrem Turğut’tan oluşan BAB-GED yönetimi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Batman, Batman basını ve iş dünyasının sorunları ve durumu ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Özdemir, Batman ekonomisi, iş dünyasına yönelik çalışmaları ve sel felaketi sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sel bölgesi ve köylerde 600 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunduk. Ancak son zamanlarda yaşananlardan dolayı bir türlü asıl gündemimize ve yapacağız projelere odaklanamıyoruz. Göreve geldikten kısa süre sonra ülke olarak deprem felaketiyle sarsıldık. Ardından seçim gündemi geldi. Şimdi de Batman’da yaşanan sel afeti ve Gazze’de yaşanana katliamlardan dolayı başka gündeme odaklanamıyoruz.” diye konuştu.
Özdemir konuşmasının devamında basının önemine değinerek, basına sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda yapılacaklar ile ilgili kurumlara yol gösterme ve eksiklikleri gösterme açısından önemli görevler düştüğünü söyledi.
Özdemir ayrıca, Batman’da en büyük sorununun gençliğin ve neslin yozlaşması olduğunu ve öncelikli olarak tüm STK’lar ve basının bu konuda çalışma yapması gerektiğin söyledi. Özdemir devamla, “Batman’da işsizlikten ziyade iş beğenmeme sorunu var. Sanayici ve işadamları olarak çalıştıracak eleman bulamıyoruz. Kimse çalışmak istemiyor veya çalışmaya ihtiyaç duymuyorlar.” İfadelerini kullandı.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan Demir de derneğin kuruluşu ve derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Batman’ın sorunlarına karşı duyarlı olduklarını belirten Demir, “Bahsi geçen sorunları haber ve köşe yazıları ile daha önce gündeme getirdik. Batman’ın sorunlarını çözme noktasında kurumlara yol gösterme anlamında gündeme getirmeye devam edeceğiz. Batman ve Batman basının sorunu ile ilgili olarak katkı sunanlara ve çözüm için adım atanlara dernek olarak destek olacağız.” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05BATMAN’DAN DİREKT ŞEVVAL UMRESİ UÇUŞU
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok