BARDAKÇI'YA "ALTIN YAZAR" ÖDÜLÜ

Hemşehrimiz Bardakçı'ya Altın Yazar Ödülü

Edebiyat ve bilim dünyasının keşfedilmemiş madenlerini ortaya çıkarma ilkesi ile yol alan Altın Kalem Ödülleri bu yıl Altın Yazar ve Altın Kitap kategorilerinde görkemli bir törenle sahipleriyle buluştu.
 
Daha önce bir çok başarılı çalışmaya imza atan hemşehrimiz Doç.Dr.Hasan BARDAKÇI istanbul'da boğazda düzenlenen görkemli bir törende uluslararası ticaret ve pazarlama alanında altın yazar olarak ödüllendirildi.
 
 
DEĞERLİ İSİMLER YER ALDI
 
Edebiyat, sanat ve akademi dünyasından önemli isimlerin buluştuğu Altın Kalem Ödülleri'nde Uluslararası ticaret ve pazarlama alanında altın yazar ödülü Harran üniversitesi öğretim üyesi  Doç.Dr.Hasan Bardakçı'ya verilirken, Necip Fazıl Kısakürek Şiirde Vefa ödülü, Çocuk Edebiyatı Vefa ödülü Mevlana İdris, Şiirde Cahit Zarifoğlu, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Sinan Akyüz, Prof. Dr. İhsan Karaman, Barış Muslu, Metin Hara gibi isimlerin yanında yılın gazetecisi İsmail Karakaş, yılın fotograf sanatçısı Engin Uzun, yılın küratörü Marcus Graf gibi birçok değerli isim ödül aldı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler