BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Ziyaretlerde, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülecek çalışmalar ve Batman’da yapılması planlanan rehabilitasyon kompleksi için izlenecek yol haritası ele alındı.
Başkan Çiftçi, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada toplumun tüm kesimlerine birlik çağrısında bulunarak, “Madde bağımlılığı, toplumun ortak bir sorunudur. Gençlerimizi bu bataklıktan kurtarmak hepimizin görevidir. İlaçsız rehabilitasyon yöntemleriyle bağımlı bireyleri yeniden topluma kazandırmak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ediyor, güç birliği yapıyoruz” dedi.
Çiftçi, yapılacak rehabilitasyon kompleksinin başarıya ulaşabilmesi için STK’ların desteğinin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, “Tüm kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteği olmadan bu çalışma eksik kalacaktır. Ancak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, hedefimize ulaşabiliriz” ifadelerini kullandı. Ziraat Odası ve Emekliler Derneği’nin projeye destek sözü verdiklerini belirten Çiftçi, şu ifadeleri kullandı : “Ziyaret ettiğimiz her iki kurum da her türlü desteği vereceklerini belirtti. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etti. İnşallah Valiliğimiz, kurumlarımız ve STK’larımızla el ele vererek Batman’ı daha güzel günlere taşıyacağız.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok