Başkanvekili Kaytar zabıtaya yapılan saldırıyı kınadı

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dün gece bir grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda 1’i ağır olmak üzere 4 zabıta personeli yaralandı. Yapılan saldırıyı kınayan Eşbaşkanvekili Hürriyet Kaytar, ‘’Görevini yapan personelimize yapılan bu saldırıyı kınıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum’’ dedi.

1 Eylül gecesi saat 23.00 sularında Atatürk Parkı içerisinde yer alan Zabıta Amirliğine bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Görevini yapmakta olan zabıta ekiplerine saldıran kişiler Zabıta Müdürü Suphi Nazım Alptekin’in de aralarında bulunduğu 4 Zabıta personelini yaraladı. Sopalar ile saldıran saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçarken bir Zabıta personelinin ise durumu ağır.

‘’Gerekeni yapmaya devam edeceğiz’’

Yapılan saldırıyı kınayarak görevini yapan personellerimize yapılan bu saldırının asla kabul edilemeyeceğini belirten Eşbaşkanvekili Hürriyet Kaytar, "Görevini yapmakta olan personellerimiz önceki gün çirkin bir saldırıya uğrayarak yaralanmıştır. Bir personelimizin ise durumu ciddiyetini korumaktadır. Bizler halkımızın ve hakkıyla tezgâhını kuran satıcılarımızın da şikâyetleri doğrultusunda böyle yasal olmayan yollarla kazanç elde etmeye çalışanlara bu zamana kadar prim vermedik. Bundan sonrada gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Biz Batman halkının istekleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz. Bu tür saldırılar ne bizi ne de personelimizi yıldıramayacak. Personellerimize acil şifalar dilerken yapılan bu çirkin saldırıyı bir kez daha kınıyorum’’ şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler