Batman Belediyesinde 2016 değerlendirme toplantısı

Batman Belediyesi Başkan Vekili Aksoy, 2016 yılının değerlendirilmesi ve 2017 yılının programlandırılması amacıyla birim müdürleri ile bir araya geldi.

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 2016 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve 2017 yılının programlandırılması ile nasıl bir çalışma programı uygulanacağını belirlemek amacıyla birim müdürleri ile bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aksoy, "2017 yılının hem size hem de ailelerinize sağlık, huzur getirmesini diliyorum. Belediyemiz açısından da verimli bir yıl olmasını diliyorum. Göreve geliş koşullarımız çok olağan koşullar değildi. Olağanüstü durumlarda buraya geldik. Ama şükürler olsun biz bu olağanüstü durumu kendi şartları içerisinde en olağan duruma getirdik." ifadelerini kullandı.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları A.Vahap Asma, Murat Şahin ve birim müdürleri katıldı. Aksoy, toplantının ardından birim müdürlerine hediyeler takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler