Batman Belediyesi’nden kültürel etkinlik resitali

Batman Belediyesi’nden kültürel etkinlik resitali

Bir hafta boyunca sürecek olan etkinliklerde ‘Ödüllü Yarışmalar,’ ‘Kemençe Gösterisi,’ ‘Skeçler,’ ‘Papo Ekrem Show’ ‘Modern Dans Gösterisi’ ve  ‘Arbane Grubu’ yer alacak. Her yaştan ve gruptan kitleye hitap eden etkinliklerde birbirinden değerli isimler Batmanlılarla buluşturulacak. Her gün farklı bir mahallede sürdürülecek etkinliklerle vatandaşların güzel vakit geçirmelerinin sağlanması hedefleniyor.

EMRE SERTKAYA KONSER VERECEK

Program çerçevesinde ‘Çocuklar Sinema İle Buluşuyor’ etkinliği ile de her Pazartesi ve Çarşamba günleri çocuklar beyaz perdenin  büyülü dünyası ile buluşturulacak.  

Etkinlikler kapsamında Kendine has tedavi yöntemleri ile tanınan Uzman Doktor Ender Saraç, ‘Bedensel ve Ruhsal Mükemmel Sağlık’ söyleşisinde Batmanlılarla buluşacak.

Ses yarışmasında birinci olup adını ülke çapında duyuran  Batmanlı müzisyen Emre Sertkaya, Belediye’nin düzenleyeceği konserde hemşerileriyle buluşacak. Belediyenin Kültür ve Sanat Merkezinde gösterimi yapılacak olan ‘Olgun Portakal’ Ve ‘Can Erik’ adlı tiyatro oyunlarının da gösterileceği etkinlik boyunca ayrıca çocuklara yönelik ‘Tavşan Hophop’ çocuk tiyatro gösterisi ile de öğretici ve eğlenceli dakikalar yaşatılacak.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler