‘Batman belediyesini tekrar alacağız’

‘Batman belediyesini tekrar alacağız’

     HDP- Halkların Demokratik Partisi  Batman Belediye eşbaşkan adayı Songül Korkmaz, İl Eşbaşkanı İkram İrgi ve belediye meclis üyeleri yerel basın turu kapsamında, Objektif Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi'yi ziyaret ederek, açıklamar da bulundular.
 
Batman Belediye Eşbaşkan adayı Songül Korkmaz ile birlikte basın turuna çıkan İl Eşbaşkan Vekili İkram İrgi, HDP olarak kayyumla yönetilen belediyeyi yeniden kazanacaklarını belirtti.
 
‘ÖZDEMİR HALA BU KENTİN İRADESİDİR’
 
     31 Mart seçimlerinde HDP’nin Batman Belediye Eşbaşkan adayı olan Songül Korkmaz, İl Eşbaşkan Vekili İkram İrgi ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte yerel basın ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Eşbaşkan Vekili İrgi, adaylığı veto edilen Sabri Özdemir’in hala bu kentin iradesi ve belediye başkanı olduğunu belirterek, “Bu sadece Sabri Özdemir şahsında değil, partimiz üzerinde oynanan kirli bir senaryonun sonucudur.
Özdemir’in resmi olarak aday olamayacağı kesinleşti.  Partimiz adaysız kalmayacaktır. Yeni ismi seçim kuruluna bildireceğiz.
 
LOKAL AÇILIŞI CUMARTESİ GÜNÜ
 
    2 Mart Cumartesi günü 13.00’da merkezi lokal açılışımızı gerçekleştireceğiz. Kimseyi rahatsız etmeyecek bir seçim çalışması yapacağız. Batman belediyesini tekrar alacağız. Kendimizi de, kentimizi de biz yöneteceğiz” dedi.
 
 KORKMAZ  " YILMAZ GÜNEY SİNEMASI VE KADIN KURULLARI TEKRAR AÇILACAK"
 
     HDP Batman Belediye Eşbaşkan adayı Songül Korkmaz ise, eylem ve etkinliklere katılan tüm partililere cezaların kesildiğini belirterek, “Ancak herşeye rağmen halkın büyük bir ilgisi var. Seçimden iyi bir sonuç alacağımızdan eminim. Halka dayalı, halkla beraber, halkçı bir belediyecilik yapacağız. İlk projelerimiz, Yılmaz Güney sinemasını inşa etmek ve kapatılan kadın kurumlarını tekrar açmak olacak.
20 yıllık bir belediyecilik tecrübemiz var. Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermeyiz. Halkın belediyesi yine halkın olacak” diye konuştu.    
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler