Batman'da hırsızlık iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli tutuklandı
Batman İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, dolandırıcılık, gasp ve hırsızlık yaptığı belirtilen 6 kişi ile uyuşturucu bulunduran 3 şüphelinin gözaltına alındığı, bunlardan biri kadın 2 şüphelinin ise tutuklandığı belirtildi.
Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi ile Yeni Mahalle'de 2 kişinin cep telefonu ile bin TL'sinin yağmalanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüphelinin gözaltına alındığı, bunun, tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.
Yine Belde Mahallesi'ndeki bir ikamette meydana gelen 2 adet dizüstü bilgisayar ile bir sırt çantası hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli kadının suçüstü yakalandığının aktarıldığı açıklamada, şüphelilerden birinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı, diğeri hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı kaydedildi.
Bir araç kiralama firmasından kiralanan 2 ayrı aracın süresi dolmasına rağmen firmaya teslim edilmediği ihbarının alınması üzerine yapılan çalışmalarda, bahse konu 2 araç ile birlikte 3 şüphelinin yakalandığının ifade edildiği bir diğer açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.
Öte yandan, tren garı içerisinde ve çevresinde biri yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişinin yapılan üst aramasında toplam 26 gram esrar ele geçirildiğinin bildirildiği açıklamada, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan bu şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0267 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 03GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 0418 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 05BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 06TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 07ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 08BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET
- 09BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 10ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 11TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 12BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 13MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 14SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 15“KADIN VARSA GÜÇ VAR”




Henüz Yorum yok