Batman'da hırsızlık iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli tutuklandı
Batman İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, dolandırıcılık, gasp ve hırsızlık yaptığı belirtilen 6 kişi ile uyuşturucu bulunduran 3 şüphelinin gözaltına alındığı, bunlardan biri kadın 2 şüphelinin ise tutuklandığı belirtildi.
Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi ile Yeni Mahalle'de 2 kişinin cep telefonu ile bin TL'sinin yağmalanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüphelinin gözaltına alındığı, bunun, tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.
Yine Belde Mahallesi'ndeki bir ikamette meydana gelen 2 adet dizüstü bilgisayar ile bir sırt çantası hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli kadının suçüstü yakalandığının aktarıldığı açıklamada, şüphelilerden birinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı, diğeri hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı kaydedildi.
Bir araç kiralama firmasından kiralanan 2 ayrı aracın süresi dolmasına rağmen firmaya teslim edilmediği ihbarının alınması üzerine yapılan çalışmalarda, bahse konu 2 araç ile birlikte 3 şüphelinin yakalandığının ifade edildiği bir diğer açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.
Öte yandan, tren garı içerisinde ve çevresinde biri yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişinin yapılan üst aramasında toplam 26 gram esrar ele geçirildiğinin bildirildiği açıklamada, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan bu şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 02Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 03BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 04SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 05SANTEK KURULU TOPLANDI
- 06KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 07BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 08BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 09AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 10BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 11BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 12KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 13EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 14BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 15VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ




Henüz Yorum yok