Batman'da okullara güvenlik ve temizlik personeli alınacak
Milli Eğitim Toplum Yararına Programlar (TYP) başvuruları başladı. Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda güvenlik ve temizlik personelinin alınacağı duyurusunda bulundu.
Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz tarafından açılan Toplum Yararına Programlar kapsamında Batman Merkez Milli Eğitim için başvuru tarihleri ve şartları aşağıya çıkarılmıştır. Batman merkez Milli Eğitim kontenjan sayısı şöyle; güvenlik 290, temizlik ise 400'dür. Başvuru tarihleri ise 18 Eylül ile 22 Eylül arasındadır. İşe başlama tarihi ise 10 Ekim'dir. www.iskur.gov.tr veya şahsen İl Müdürlüğüne başvurarak kayıt yapılabilmektedir. Noter kurası ile adaylar belirlenecektir." denildi.
Temizlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadınlarda 19 yaşından, erkelerde 36 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak." şeklinde sıralandı.
Güvenlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadın ve erkeklerde 19 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak, güvenlik sertifikası ve güvenlik kartının güncel olması." olarak belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 02Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 03BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 04SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 05SANTEK KURULU TOPLANDI
- 06KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 07BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 08BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 09AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 10BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 11BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 12KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 13EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 14BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 15VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ




Henüz Yorum yok